Over ons

Over Lagusski: van ontstaan tot nu

Merken, markten en producten

Logo Lagusski Industrial Solutions - Lagusski

Engineering, prototypebouw, verbetering en vervaardiging van productie-ondersteunende machines, (spare)parts en tooling. Sterk in industrieel maatwerk, enkelstuks en kleine series, in onder meer de sectoren Semiconductors, Consumer Electronics en Automotive.

Illunox logo - Lagusski LED Railings

Ontwerp, productie, levering en/of montage van leuningwerk met LED verlichting. We denken graag vroegtijdig in het architectonisch ontwerpproces mee om het LED werk optimaal in het ontwerp te integreren. Wereldwijd actief in Openbare Ruimte, Utiliteit en Scheepsbouw.

Lumigrip logo - Lagusski LED railing systemen

Ontwerp en realisatie van LED leuning- en balustradewerk in de particuliere woningbouw. In RVS of op kleur gecoat, gebogen (ook voor spiltrappen) of recht, LEDsystemen met accu of aangesloten op het vaste elektranetwerk. Projecten worden uitgevoerd in geheel Nederland en in België.

RVS Trapleuning Logo - LED railings

Webshop voor LED leuningwerk op maat voor de handige doe-het-zelver. Bijpassende leuningen, kapstokken, deurgrepen, schoenenrekken en accessoires kunnen ook eenvoudig besteld worden. Stijlvol design in hoogstaande kwaliteit is waar we voor staan.

Waar een klein ideetje toe kan leiden

Ergens in 2006 vroegen Lagusski oprichters Jan-Willem Wessels en Saskia de Jong zich, geïnspireerd door eerdere projecten, af: ‘Gôh, zouden we eens kunnen kijken of we LED verlichting in een RVS trapleuning kunnen inbouwen? Dat zou toch wel eens een heel mooi design product kunnen zijn, met veiligheid en verlichting gecombineerd’.

Waar komt de naam Lagusski vandaan?

De naam Lagusski komt uit het Russisch en betekent ‘kikkers’. Waarom we voor deze naam hebben gekozen is een lang verhaal…Dat verklappen we hier dus niet. Toch nieuwsgierig? En denk je dat we raakvlakken hebben? Kom dan eens een kopje koffie bij ons drinken. Wie weet komt je dan wat meer te weten over de mysterieuze kikkers…

Lagusski-Wijchen-copyrights-Broer-van-den-Boom